Om u beter van dienst te kunnen zijn, plaatsen wij cookies op onze site. Accepteer alstublieft ons privacy- en cookiebeleid zolang u onze site gebruikt. Voor gedetailleerde informatie: Algemene Gebruiksvoorwaarden
Orgaantransplantatie

Orgaantransplantatie

Orgaantransplantatie is een operatie waarbij een orgaan uit het donorlichaam wordt verwijderd en vervolgens in een ontvangend lichaam wordt geplaatst om een ​​beschadigd of ontbrekend orgaan te vervangen.

Details Alle Behandelvelden
Kankerbehandeling

Kankerbehandeling

Kanker is een ziekte die alle organen en systemen aantast, waarvan geleidelijk toeneemt en dodelijk kan zijn. International Agency for Research on Cancer (IARC) 2020 wereldwijde kankerstatistieken geschat op 19,3 miljoen nieuwe gevallen van kanker (18,1 miljoen exclusief niet-melanoma huidkanker) en ongeveer 10,0 miljoen sterfgevallen door kanker (9,9 miljoen exclusief niet-melanoma huidkanker)...

Details Alle Behandelvelden
Obesitas Chirurgie

Obesitas Chirurgie

Obesitas is een overmatige ophoping van vet in ons lichaam. Volgens de gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie kampen anno 2017 ongeveer 2 miljard mensen in de wereld met obesitas. 400 miljoen mensen in de leeftijd van 5-19 zijn zwaarlijvig.

Details Alle Behandelvelden
Haartransplantatie

Haartransplantatie

Sinds de dag van het bestaan ​​wil de mens er beter uitzien en hiervoor zijn verschillende schoonheidsmethoden toegepast. Tegenwoordig zijn percepties over uiterlijk belangrijker geworden en ook mannen hebben aan deze trend deelgenomen. Haartransplantatie daarentegen heeft de voorkeur om redenen zoals het terugkrijgen van het oude uiterlijk, het herwinnen van de gulden snede in het gezicht,...

Details Alle Behandelvelden
Kemik İliği Nakli

Beenmerg Transplantatie

Beenmergtransplantatie (Stamceltransplantatie) is het proces waarbij stamcellen van de patiënt zelf of een andere persoon aan de patiënt worden gegeven. Over het algemeen zijn er 2 soorten transplantaties. Het proces van het teruggeven van de eigen stamcellen wordt 'autoloog' genoemd, terwijl het geven van stamcellen van een ander 'allogene' transplantatie wordt genoemd.

Details Alle Behandelvelden
Metabole Chirurgie (Diabeteschirurgie)

Metabole Chirurgie (Diabeteschirurgie)

Diabetes is een van de ziekten die de dood veroorzaken. Hartaanval, beroerte, nierfalen komt zeer vaak voor bij diabetespatiënten. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat dit verwachte risico op overlijden bij patiënten die een diabetesoperatie ondergaan aanzienlijk wordt verminderd.

Details Alle Behandelvelden
Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları

Complementaire Geneeskunde Toepassingen

"Traditionele en complementaire geneeskunde" helpt bij het voorkomen, diagnosticeren, genezen of behandelen van lichamelijke en geestelijke ziekten. Het is het geheel van kennis, vaardigheden en praktijken die al dan niet verklaard kunnen worden, gebaseerd op theorieën, overtuigingen en ervaringen die specifiek zijn voor verschillende culturen, die ook gebruikt worden om een ​​gezond leven...

Details Alle Behandelvelden
Yaşlı Bakım ve Sağlık Hizmetleri

Ouderenzorg en Revalidatiediensten

Mensen boven een bepaalde leeftijd, de zogenaamde geriatrische populatie, die zorg nodig hebben, ontvangen professionele gezondheids- en zorgdiensten in geavanceerde verpleeg- en revalidatiehuizen in Turkije.

Details Alle Behandelvelden
Kök Hücre (Ortobiyolojik) Uygulamaları

Stamcel (orthobiologische) Toepassingen

Orthobiologie (stamceltransplantatie) is een innovatief gebied van de Regeneratieve geneeskunde waarbij de eigen lichaamscellen en helende factoren worden gebruikt bij onder meer chronische ziekten, progressieve spierziekten, autisme, Alzheimer, MS, Parkinson, knie- en peesblessures en eliminatie van de effecten van veroudering.

Details Alle Behandelvelden
Tandheelkundige Behandelingen

Tandheelkundige Behandelingen

Tandheelkundige behandelmethoden hebben grote vooruitgang geboekt met de ontwikkeling van technologie. Tandheelkundige behandelingen worden nu zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid uitgevoerd. Er zijn veel behandelingscontroles die eruitzien als natuurlijke tanden.

Details Alle Behandelvelden
Estetik ve Plastik Cerrahi Uygulamaları

Esthetische en Plastische Chirurgische Behandelingen

Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie levert diensten voor de behandeling van zowel aangeboren als verworven esthetische, vorm- en functiestoornissen.

Details Alle Behandelvelden

Vijfsterrengezondheidszorg

Vijfsterrengezondheidszorg

U kunt contact opnemen met de hoogwaardige diensten van RumiPulse via hun contactnummers of de berichtenbox op RumiPulse.com.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Onze patiënten, die contact opnemen met RumiPulse, wordt gevraagd het Voorlopige Anamneseformulier in te vullen om informatie te krijgen over hun ziekte/het onderwerp dat ze willen behandelen. Online vergaderen is mogelijk.

Behandelproces

Nadat de patiënt het juiste behandelingsprogramma voor hem heeft gegeven, wordt het reiscontract voor gezondheidstoerisme opgesteld in het Turks, Engels en de moedertaal van de patiënt naar hem verzonden. Na goedkeuring van de patiënt worden documenten en tickets met betrekking tot zijn/haar reis voorbereid.

Aankomst en accommodatie in Turkije

De transfer van de patiënt naar de luchthaven, het treinstation en het busstation wordt verzorgd door RumiPulse. Op verzoek van de patiënt wordt na de behandeling een toeristisch reisorganisatieschema opgesteld. De historische en toeristische plaatsen van de stad waar behandeling plaats heeft gevonden, worden bezocht met gidsen.

Vertrek uit Turkije

Na de behandeling worden de controleafspraken van de patiënt, het genezingsproces en eventuele klachten nauwlettend gevolgd door gespecialiseerde artsen. De analyses en tests die ze in eigen land hebben gedaan, worden ook nauwlettend gevolgd en gedeeld met de behandelende artsen, en als er aanvullende suggesties zijn, worden deze aanvullende suggesties aan de patiënt gecommuniceerd.

Nabehandeling

Gezondheidszorg

We bieden de beste kwaliteit ziekenhuis- en medische centra voor u, combineren uw uitgebreide ervaring in de toeristische sector met het professionele medische team en we zorgen ervoor dat u uw gezondheidsreizen met de hoogste kwaliteit realiseert.

Alle Behandelvelden

DATABASE

DATABASE